Monday, 2 January 2012

Ombak Rindu

Assalamualaikum,


Hai semua, entry aku kali ni just nak share korang cite OMBAK RINDU. Mana la taw kot-kot ada yang tak tengok lagi (ececeh ayat). Kalau kawan aku tahu korang dah tengok, pasti dia akan cakap puiii. Hahaha.. mungkin dia tak layan cite ni. Aku pun tak layan cuma aku saje ar tengok ( cover laa ) sekadar nak mengikuti perkembangan dunia perfileman la katakan. 

Cite Ombak Rindu ni dah dapat hasil kutipan berjuta-juta, aku dengar kabar angin dalam berbelas juta gitu. Hah, ape lagi tengok laa. Tak payah kat pawagam laa, meh laa layan kat sini.


                                       OMBAK RINDU FULL VIDEO

Credit To : DewaTV.com

0 comments: